Најава

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Рано препознавање и третман на писхичките потешкотии кај децата и возрасните:
-    Психолошки тестови
-    Психолошки профил  за возрасни и деца
-    Проценка на зрелост за поаѓање во училиште
-    Дијагностички тестови  за развојните одстапувања

psihoterapija1 psihoterapija2